Hodnocení obchodu

4,8 517 hodnocení
5
433x
4
62x
3
9x
2
5x
1
8x
Nevyplňujte toto pole:
PK Avatar autora Přemysl Kunčický | 25.5.2021
Vyhovuje mi
V Avatar autora Vojta | 24.5.2021
Paráda, rychlá expedice až domů ????
Avatar autora | 8.4.2021
+ Stoprocentní splnéní požadavku.

Rychlé vyřízení nákupu.
Avatar autora | 2.4.2021
+ Dobrá komunikace
- Skladem zboží je (eshop) - není (automatická zpráva po objednání) - vlastně je (odpověď na dotaz). Toto je vzorek poskytnuté informace k objednávce.

Zatím nejsou procesně nepřipraveni na osobní odběry zboží, osobní odběr je zpoplatněný. Přes zadaný osobní odběr zboží stejně poslali kurýrem, naprosto nevhodně.
Avatar autora | 28.3.2021
Ještě nevyzkoušeno
Avatar autora | 27.3.2021
- Nekomunikuje

Zboží jsem dostal, mělo být skladem ale nebylo v dostatečném množství. To bych i pochopil, ale když jsem zaslal dotaz, kdy tedy doručí zboží, tak jsem nedostal žádnou odpověď.
Avatar autora (Administrátor) 24.6.2021
Dobrý den, rádi bychom se Vám tímto omluvili za komplikace spojené s Vaší objednávkou v našem e-shopu. Bohužel i nás v březnu dostihl koronavirus a byli jsme personálně oslabeni, zejména v podpoře zákazníků. Soustředili jsme vše na vyřizování objednávek. U Vámi objednaného zboží jsme měli skladem 1 kus, Vy jste objednal 10, což jsme museli doobjednat a dodání nakonec trvalo déle, než mělo, ale bohužel opět kvůli koronaviru dnes dodací lhůty dodavatelů nejsou vždy úplně spolehlivé. Nicméně ano, měli jsme Vás o termínu lépe informovat. Velice nás mrzí, pokud jsme Vám tímto pochybením způsobili nějaké nepříjemnosti. Přijměte prosím naši omluvu. S přáním příjemného dne tým NETRA.cz
Avatar autora | 23.3.2021
- neberou mi telefon, a můj výrobek sice přišel v dobrém stavu, ale je nefunkční, nemám od nich žádnou odezvu.

Avatar autora (Administrátor) 24.6.2021
Dobrý den, rádi bychom se Vám tímto omluvili za komplikace spojené s Vaší objednávkou v našem e-shopu. Bohužel už i nás v březnu dostihl koronavirus a byli jsme personálně oslabení, nicméně nepřijatý hovor od Vás máme v historii volání jen jeden, stačilo by napsat e-mail a obratem bychom se Vám věnovali a řešili reklamaci. Velice nás mrzí, pokud jsme Vám tímto pochybením způsobili nějaké nepříjemnosti. Přijměte prosím naši omluvu. S přáním příjemného dne tým NETRA.cz
Avatar autora | 1.3.2021
+ Velice rychlé dodání, určitě doporučuji.
- -

Avatar autora | 25.2.2021
+ levný, rychlý, spolehlivý

Avatar autora | 25.2.2021
+ Rychlost vyřízení objednávky.

Avatar autora | 18.2.2021
+ rychle a přehledně vše na jednom místě.

Avatar autora | 16.2.2021
Využila jsem poprvé a byla jsem spokojená.
Avatar autora | 16.2.2021
+ Dobré ceny a komnikace

Avatar autora | 11.2.2021
+ Objednáno o víkendu, v pondělí ráno jsem jim volal že chci do objednávky přidat ještě nějaké zboží-slečna mi řekla že ať udělám další objednávku s platbou převodem že to sloučí abych platil jen 1 poštovné-což jsem udělal a obratem doplatil. V úterý odesláno, ve středu doručeno, vše v pořádku.
+ Dobré ceny a zboží mají skladem
+ povedený informační systém

Avatar autora | 9.2.2021
+ Absolutní spokojenost se vším-komunikace, rychlost dodání do 24 hodin až do vlastních rukou-prostě příklad pro většinu internetových obchodů.
- Žádnou nevýhodu i přes mé přísné hodnocení jsem nenašel.

Avatar autora | 19.1.2021
+ rychlost
+ komunikace
+ cena

za mě dobrý asi se vrátím
Avatar autora | 12.1.2021
První nákup, ale super.
Avatar autora | 10.1.2021
+ Rychlost vyřízení
+ Cena

Avatar autora | 16.12.2020
V mé objednávce přehlédli počet kusů. Když jsem se ozvala, byli velmi vstřícní a ihned mi odeslali chybějící část objednávky. Velice děkuji a vřele tento obchod doporučuji.
Avatar autora | 23.11.2020
Jeden den objednáte a druhý den máte doma. Velká spokojenost.
Nahoru
525 položek celkem